Bel ons op 020 463 09 35 of e-mail info@flores.nl
English version Nederlandse versie
 

Legal

Privacy

Wij verzamelen geen privé-informatie over uw bezoek aan onze website, tenzij u nadrukkelijk zelf deze informatie met ons deelt.

Privacy binnen de applicaties die we ontwikkelen

Wij ontwikkelen applicaties voor u. Omdat we ons echter goed realiseren dat uw applicatie onder de Algemene Verordening Gevensbescherming (AVG of GDPR) valt, gaan wij bij de bouw van systemen met data (databases) er altijd van uit dat het vertrouwelijke is. Gaat het om (bijzondere) persoonsgegevens dan tekenen we met u een verwerkersovereenkomst waarin precies staat wie welke verantwoordelijkheden heeft en hoe we de beveiling hoog houden. We willen immers beiden handelen volgens de wet.

Disclaimer

Wij trachten de informatie op deze website zo accuraat mogelijk te houden. Toch kan het gebeuren dat informatie incorrect of incompleet is. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Merknamen

Microsoft is een geregistreerd merk van de Microsoft Corporation. The Raiser’s Edge, BB-CRM en E-tapestry zijn merknamen van Blackbaud.

Overig

Flores.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Amsterdam onder nummer 33300287. Ons BTW-nummer is 8102.00.764.B.01.

Ons IBAN nummer is NL77INGB0007907044, ons BIC nummer is INGBNL2A

Nieuws

Restyling Schuberg Philis
Restyling Schuberg Philis

Leuk om een bijdrage te leveren aan het DNA van Schuberg Philis!

Schuberg Philis , al jaren een goede klant, heeft Flores.nl gevraagd om een groot aantal Microsoft Office maatwerk applicaties en sjablonen aan te passen aan de restyling, de nieuwe huisstijl van Schuberg Philis.
Flores.nl lanceert IATI Insights
Flores.nl lanceert IATI Insights

Flores.nl heeft IATI Insights ontwikkeld, een Microsoft Power BI tool, waarmee goede doelen IATI bestanden kunnen omzetten naar een mooi en inzichtelijk dashboard (zie demo). Het geeft inzicht in de financiële situatie van projecten op de gewenste indicatoren en daar hoeft niets extras voor gedaan te worden.

Nieuwe vacatures
Nieuwe vacatures

Werken op een top locatie in een leuk en slim klein team met veel ruimte voor eigen inbreng?

Solliciteer dan bij Flores.nl!

Wij zoeken een Front End Web developer en een .Net Web developer.

Lees meer
Reporting Systeem voor Plan NL
Reporting Systeem voor Plan NL

Plan Nederland heeft samen met Flores.nl een IATI Reporting Systeem ontwikkeld, waardoor IATI data visueel inzichtelijk kunnen worden als management informatie.

Plan Nederland heeft dit 22 maart j.l. gepresenteerd op het IATI LEARNING EVENT te Den Haag. Het systeem is goed ontvangen.

Mitchel en Niels Microsoft Certified Professional
Mitchel en Niels Microsoft Certified Professional
Mitchel Hoedt en Niels de Boer zijn vandaag beiden geslaagd voor hun C# examen.

Ze mogen zich nu Microsoft Certified Professional noemen. Gefeliciteerd jongens! Top!

Enorme belangstelling Brightspace
Enorme belangstelling Brightspace

Al vele jaren biedt Flores.nl diverse IT diensten in de sector Higher Education op het gebied van o.a. andere studentenwerving en alumnirelaties. Sinds 2016 hebben wij ons dienstenaanbod uitgebreid met ondersteuning op het gebied van Learning Management Systemen, te weten Brightspace van het bedrijf D2L.

Flores.nl is de eerste organisatie in Nederland die zich heeft gespecialiseerd in Brightspace. Inmiddels hebben meer universiteiten en hogescholen serieus interesse getoond en zijn wij het team aan het uitbreiden met gecertificeerde trainers en adviseurs die onderwijsinstellingen kunnen ondersteunen bij Brightspace projecten.

TU Delft gaat voor Brightspace LMS, Flores.nl ondersteunt
TU Delft gaat voor Brightspace LMS, Flores.nl ondersteunt
Technische Universiteit Delft is de eerste universiteit van Nederland die Brightspace gebruikt. Ruim 22.000 studenten en 5000 docenten gaan gebruik maken van het Learning Management Systeem (LMS) van D2L. Flores.nl is door D2L voorgedragen om de implementatie van het LMS te ondersteunen. Kristiaan Hillen van Flores zal het projectteam en functioneel beheer versterken met kennis en ervaring van het Brightspace platform.
Flores.nl bouwt nieuwe website RightBrains
Flores.nl bouwt nieuwe website RightBrains

RightBrains is het platform voor getalenteerde vrouwen met passie voor IT en wil inspireren, verbinden en ontwikkelen. De website speelt daarbij een cruciale verbindingsrol.

Flores.nl is vereerd, dat wij deze nieuwe website voor RightBrains mogen bouwen en daarmee ook een bijdrage kunnen leveren aan het mooie platform.

Eerste trainer LMS Brightspace in NL: Alex Koppes
Eerste trainer LMS Brightspace in NL: Alex Koppes
D2L is de softwareleverancier van Brightspace, een Learning Management Systeem (LMS). Onze nieuwe collega en consultant Alex Koppes mag zich sinds januari 2018 de eerste officiële trainer (multi-talig) in Nederland van het LMS Brightspace noemen. Lees meer