legal

Privacy
Wij verzamelen geen privé-informatie over uw bezoek aan onze website, tenzij u nadrukkelijk zelf deze informatie met ons deelt.

Privacy binnen de applicaties die we ontwikkelen
Wij ontwikkelen applicaties voor u. Omdat we ons echter goed realiseren dat uw applicatie onder de Algemene Verordening Gevensbescherming (AVG of GDPR) valt, gaan wij bij de bouw van systemen met data (databases) er altijd van uit dat het vertrouwelijke is. Gaat het om (bijzondere) persoonsgegevens dan tekenen we met u een verwerkersovereenkomst waarin precies staat wie welke verantwoordelijkheden heeft en hoe we de beveiliging hoog houden. We willen immers beiden handelen volgens de wet.

Disclaimer
Wij trachten de informatie op deze website zo accuraat mogelijk te houden. Toch kan het gebeuren dat informatie incorrect of incompleet is. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Merknamen

Microsoft is een geregistreerd merk van de Microsoft Corporation. The Raiser’s Edge, BB-CRM en E-tapestry zijn merknamen van Blackbaud.

Overig
Flores.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Amsterdam onder nummer 33300287. Ons BTW-nummer is 8102.00.764.B.01.
Ons IBAN nummer is NL77INGB0007907044, ons BIC nummer is INGBNL2A.