We maken een

Cloud based platform

Voor 

kinderpostzegels

Wie kent er niet de jaarlijkse Kinderpostzegelactie?
Deze actie bestaat ruim 70 jaar en drie jaar geleden hebben ze als organisatie een serieuze digitale transformatie doorgemaakt. Zo kunnen de kinderen sinds 2017 met een mobiele applicatie langs de deuren. Samen met een aantal andere software leveranciers heeft Flores.nl een platform neergezet dat dit mogelijk maakt.


Cloud based platform

Kinderen gaan langs de deuren om de bestellingen te verzamelen. Een interessante uitdaging hierbij is dat kinderen mogelijk wel een telefoon (van papa en mama) hebben, maar dat ze niet online zijn. Hoe komen de bestellingen in deze telefoons uiteindelijk als pakketjes bij de bestellers op de deurmat? Deze puzzel is door Flores.nl opgelost in vorm een cloud based platform dat supersnel alle bestellingen kan synchroniseren als de kinderen thuis op de wifi zitten.

Samenwerking

Het platform zorgt dat de juiste systemen in werk gaan voor betaallinks, bevestiging e-mails, incasso’s etc. tot het product uiteindelijk klaar staat voor verzending. Een mooie samenwerking tussen verschillende systemen van verschillende leveranciers voor een prachtig project dat uiteindelijk kwetsbare kinderen helpt, een doel dat we ook als Flores.nl graag ondersteunen.

Innovatieve ontwikkelingen

Naast deze belangrijk taak helpt Flores.nl Stichting Kinderpostzegels ook met de stroomlijning van IT-processen en het bedenken van innovatieve ontwikkelingen die de actie elk jaar een stukje beter maken.  

Meer informatie 
Stuur een mailtje naar info@flores.nl of bel +31 (0)20 463 09 35.