We maken

Iaiti Insights

Voor 

meer inzicht 

Om meer transparantie te creëren ben je als Nederlandse NGO die overheidssubsidies ontvangt, verplicht om ieder kwartaal je resultaten volgens de IATI-standaard aan te leveren bij de VN*. Hoe mooi zou het zijn als de gegevens uit deze gepubliceerde gegevens ook inzichtelijk zijn voor je eigen organisatie? Daarvoor heeft Flores.nl IATI Insights ontwikkeld. Een tool waarmee je IATI-publicatie wordt omgezet naar een mooi en overzichtelijk Dashboard.

*Sinds 1 januari 2016 zijn uitvoeringsorganisaties, die een financiële bijdrage van meer dan EUR 250.000 ontvangen, verplicht om de inhoudelijke voortgang in IATI format te publiceren.

Dashboard

Met de gegevens uit het dashboard krijg je in een oogopslag inzicht in je project(en). Je ziet niet alleen hoe het financieel gaat, maar ook of de vooraf vastgestelde doelen worden behaald. Daarnaast toont het dashboard waar de donaties vandaan komen en hoe de budgetten over verschillende landen verdeeld worden.

Toegang

Toegang krijgen tot je eigen IATI rapport is heel eenvoudig. Na een korte intake en het selecteren van de gewenste IATI bestanden, ontvang je binnen een paar dagen de URL naar je dashboard. Het Dashboard is vanaf dan overal te bekijken en je bepaalt zelf waar en met wie je de gegevens wilt delen.

Kosten

Een jaar toegang tot het dashboard van jouw organisatie kost € 2000,- euro exclusief btw. Het dashboard wordt dagelijks gerefreshed en support is bij de prijs inbegrepen. 

Meer informatie 
Kijk op www.iati-insights.com of bel +31 (0)20 463 09 35.